Τμήμα Πωλήσεων

Η Άννα Σπάνια είναι απόφοιτη των τμημάτων Διαιτητικής και Διακόσμησης των σχολών Παστέρ και Δημητρέλη.
Από το 1997 εργάζεται στον χώρο των φαρμακευτικών εταιρειών (Pharmanel, Schering Plough, Sandoz Sambrook, Santa Farma, Bayer) στο τμήμα ενημέρωσης ιατρών και φαρμακείων.
Από το 2014 απασχολείται στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Κάρυο ως υπεύθυνη του τομέα ογκολογίας- αιματολογίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Λίνα Στόλιου είναι απόφοιτη της Γεωπονικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ειδίκευσης στη Ζωική παραγωγή.
Από το 2012 εντάχθηκε στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Καρυο αρχικά, στον τομέα της Ογκολογίας και στη συνέχεια ως υπεύθυνη ανάπτυξης του τομέα γυναικολογίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Βίκυ Γεροδήμου έχει εκπαιδευτεί στις τεχνικές πωλήσεων σε πληθώρα σεμιναρίων.
Από το 1996 εργάζεται σε φαρμακευτικές εταιρείες (Angelini, Φαράν) ως ιατρική επισκέπτρια.
Το 2014 ανέλαβε ως υπεύθυνη ανάπτυξης του τομέα Γυναικολογίας Αθήνας και από το 2017 έχει μεταφερθεί στον τομέα Ογκολογίας-Αιματολογίας.
Είναι υπεύθυνη πωλήσεων της εταιρείας Κάρυο στην Αθήνα.

Η Άσπα Τάσιου είναι απόφοιτη του κολλεγίου Deree Αθηνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στο Marketing Management.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με γνωστικό αντικείμενο την Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Πανεπιστημίου Surrey (Μ.Βρετανία).
Από το 1999 εργάζεται σε πολλαπλές ιδιωτικές πολυεθνικές εταιρείες και κλινικές (Medichrom, Menarini, Ιατρικό Αθηνών, Euromedica, Παπαποστόλου) αρχικά στον τομέα διαχείρισης ποιότητας και μετέπειτα στις δημόσιες σχέσεις καθώς και ως εμπορικός αντιπρόσωπος και στέλεχος πωλήσεων.
Από το 2016 απασχολείται στην εταιρεία Κάρυο για την ανάπτυξη και ενημέρωση του τμήματος Γυναικολογίας Αθηνών.