Τμήμα Διοίκησης

Χριστίνα

H Χριστίνα Λιγουδιστιανού είναι Διδάκτωρ Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος υποτροφίας “Marie Curie” για την ερευνητική εργασία στο Εργαστήριο Μοριακής Ενζυμολογίας του Ινστιτούτου Δομικής Βιολογίας “Jean-Pierre Ebel”, στη Grenoble Γαλλίας. Απ’ το 2004 έχει εργαστεί σ’ εταιρείες βιοτεχνολογίας & κυτταρικών θεραπειών, ως Εργαστηριακά κι Επιστημονικά Υπεύθυνη, με δημοσιευμένο επιστημονικό έργο, συμμετοχή στην…

Γρηγόρης Τιμόλογος M. Med. Sc. Molecular Biologist

Ο Γρηγόρης Τιμόλογος απέκτησε το Πτυχίο Βιολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2000 και τον Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών Ιατρικής Επιστήμης (M.Med.Sc.) κλινικής εμβρυολογίας από το Πανεπιστήμιο του Nottingham.
Έχει πενταετή προϋπηρεσία ως Υπεύθυνος Προϊόντος στην Biochem Medical Diagnostics και είναι συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Κάρυο από την έναρξή της.

Ο Θεοφάνης Παπαδόπουλος (ErCLG) είναι πτυχιούχος (BSc Hons) του τμήματος ανθρώπινης Φυσιολογίας του τμήματος Ανατομίας-Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Dundee της Μ.
Βρετανίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στις νανο-επιστημές με ειδίκευση στη νανο-βιοτεχνολογία από το ΑΠΘ και κάτοχος από το 2017 τίτλου ειδικότητας κλινικής εργαστηριακής γενετικής αναγνωρισμένου από το Ευρωπαϊκό συμβούλιο Ιατρικής Γενετικής (EBMG).
Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και ως βιολόγος σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά εργαστήρια Βιοπαθολογίας, ενώ από το 2008 είναι συνιδρυτής του ιδιωτικού διαγνωστικού εργαστηρίου ΚΑΡΥΟ ΕΠΕ και υπεύθυνος του εργαστηριακού τομέα με συνεχείς πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις από τον ΕΣΥΔ.
Έχει 20ετή εργαστηριακή εμπειρία με συνεχή επιμόρφωση σε νέες τεχνικές με ειδίκευση στον τομέα της μοριακής διάγνωσης, με δημοσιευμένο ερευνητικό έργο και συμμετέχει ως προσκεκλημένος εισηγητής σε διεθνή συνέδρια.