×
×

ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ

SelectMDx

Μη επεμβατική εξέταση ούρων για την αποφυγή της βιοψίας του προστάτη όταν δεν είναι απαραίτητη

Μία δοκιμασία υγρής βιοψίας για να ξεχωρίσουν οι ασθενείς αυξημένου κινδύνου για κλινικά σημαντικό καρκίνο του προστάτη από εκείνους με πολύ χαμηλό κίνδυνο για επιθετική νόσο.
Αυτή η εξέταση συμβάλλει στην καθοδήγηση των αποφάσεων για λήψη βιοψίας από τον προστάτη:

CLART® STIs A&B

Το CLART® STIs A&B είναι ένα in Vitro διαγνωστικό σύνολο για την ανίχνευση και τυποποίηση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων βακτηρίων, ιών, μυκήτων, παρασίτων που προκαλούν λοιμώξεις της ουρογεννητικής οδού. Η ανίχνευση γίνεται ταυτόχρονα με multiplex PCR και ακολουθεί οπτικοποίηση με την τεχνολογία CLART®, η οποία βασίζεται σε χαμηλής πυκνότητας μικροσυστοιχίες.

 

Πληροφορίες γαι την ανάλυση

PROLARIS - Myriad

Prolaris®: Ένας προγνωστικός δείκτης για τον Καρκίνο του Προστάτη

Το Prolaris® είναι ένας γενετικός έλεγχος που αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους θεράποντες ιατρούς να προβλέψουν την επιθετικότητα του καρκίνου του προστάτη σε συνδυασμό με κλινικές παραμέτρους όπως το Gleason score και το PSA. Το Prolaris είναι ένας άμεσος δείκτης της μοριακής βιολογίας του καρκίνου του προστάτη. Εκτιμώντας τα επίπεδα έκφρασης γονιδίων που εμπλέκονται στον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, το Prolaris είναι ικανό να προβλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πρόοδο της νόσου.