×
×

Τα προϊόντα της Agendia στην Ελλάδα

  • Οκτ 24, 2013

Όταν μιλά η Βιολογία, εμείς ακούμε.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του εργαστηρίου μας με την εταιρεία Agendia στην Ελλάδα. Η Agendia αποτελεί μέρος της επανάστασης της εξατομικευμένης ιατρικής, με στόχο να φέρει πιο αποτελεσματικές, εξατομικευμένες θεραπείες στους ασθενείς. Στην Agendia, κατανοούν ότι ο καρκίνος είναι μία γενετική ασθένεια. Χωρίς την κατανόηση της γενετικής βάσης ενός όγκου, δεν μπορείς να τον καταπολεμήσεις. Με αυτό ως δεδομένο, η Agendia ανέπτυξε μία εξελιγμένη πλατφόρμα ανάλυσης έκφρασης γονιδίων στον καρκίνο και ανέπτυξε ελέγχους με μικροσυστοιχίες για την ταυτοποίηση των ασθενών με χαμηλό ή υψηλό κίνδυνο υποτροπής στον καρκίνο του μαστού και στον καρκίνο του παχέος εντέρου, βοηθώντας τους θεράποντες ιατρούς στη λήψη της σωστής απόφασης για τη θεραπεία.

Επιπρόσθετα, η Agendia αναπτύσσει αντίστοιχα προϊόντα και για άλλους όγκους, όπως του πνεύμονα, ενώ συνεργάζεται με φαρμακευτικές εταιρείες για την ανάπτυξη εξατομικευμευμένων θεραπειών στην ογκολογία.

Αποστολή για την Agendia αποτελεί η πραγμάτωση της εξατομικευμένης ιατρικής και η διασύνδεση εργαστηρίου - κλινικής προς όφελος του ασθενούς τώρα!

H παλέτα της Agendia περιλαμβάνει τους ελέγχους: